HACK

FOR SÖDERTÄLJE

Var med och skapa framtidens Södertälje Centrum 2030

Dagar
Timmar
Minuter

kvar till start!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter

SKAPA FRAMTIDENS CENTRUM

Kom och bidra med din kunskap och dina idéer den 31 Januari – 1 Februari för att skapa framtidens bästa centrum, för människor och för planeten. Hack for Södertälje är för dig som vill utveckla dina färdigheter inom problemlösning på ett nytt och roligt sätt. Ta tillfället att få jobba tillsammans i en lekfull miljö där annorlunda är bra och tankar utanför boxen uppmuntras!

Att delta i Södertälje Hackathon 2020 innebär att du tillsammans med ett team kommer att arbeta utifrån en eller flera av ett antal tydligt formulerade problemställningar för att skapa framtidens Södertälje centrum. Under 24 timmar tar ni fram en vision om hur ert hållbara Södertälje centrum ser ut 2030. Bidraget presenteras för en  jury som utser vinnare i de olika priskategorierna.

Inga särskilda förkunskaper krävs, exempelvis inom programmering, men vi ser gärna att du är en nyfiken lagspelare med intresse för digitalisering och hållbarhet! Så vill du vara med och påverka hur framtidens Södertälje centrum ska se ut och samtidigt nätverka och dela kunskap i en spännande miljö? Kom, det blir kul!

Läs mer på hackathon.sodertalje.se

Hackaton - vad är det?

Ett hackathon är ett evenemang där problemlösning står i fokus. Människor jobbar tillsammans och samarbetar för att skapa nya innovativa lösningar på specifika problem under en begränsad tid. Det är en lekfull och effektiv metod för att boosta kreativitet och nya ideer. Deltagare jobbar tillsammans i grupper för att hitta lösningar på de utmaningar och problem som presenteras. 

Det är också ett bra sätt att uppmuntra människor att tänka utanför boxen i en trygg och välkomnande miljö. Hackathons är en av framtidens designmetoder där man kan dra nytta av människor olikheter och jobba med problemlösning på ett roligt, inspirerande och transparent sätt. Hackathons är inte längre endast för programmerare och utvecklare. Alla kan vara en del av ett hackathon. Mångfald innebär ökad innovation.

ARRANGÖRER